Udgivet i Familiesjov

Turen går til Mallorca - 7 tips til at få den bedste familieferie

Af Vandbane.dk

Er Mallorca årets feriedestination? De fleste familier rejser minimum en gang om året for at komme ud og opleve noget andet. Det er altid dejligt at have noget at se frem til. Ifølge statistikker rejser de fleste børnefamilier indenfor skolernes ferieuger således, at hele familien kan komme af sted uden at skulle have fri. Både børn og voksne har meget at se frem til, når ferien nærmer sig. Det er fantastisk at komme væk fra hjemmets vante rammer og nyde familielivet på en helt anden måde.

Book hotel i god tid og få den skarpeste pris

De fleste familier booker allerede den næste ferie mindst et år i forvejen, da du jo tidligere du booker hotel, desto billigere vil det som regel også være. I skolernes ferieperiode er der især rift om både flybilletter og hotelværelser, da mange gerne vil rejse på samme tidspunkt. Du skal være på forkant og booke i god tid således, at du får den bedste pris på markedet. Det gælder om at spare hvor du kan, så der kan bruges flere penge på oplevelser med hele familien.

Vær sikker på at hotellet har de rette faciliteter

Et hotel er ikke bare et hotel, da der findes mange varianter på markedet. Det betyder at du kan få alt fra et billigt hotel til et luksus hotel alt efter hvor mange penge du gerne vil betale for det. Jo bedre et hotel du vælger, desto flere og bedre faciliteter hører der typisk også med.

Med børn på ferien er det især vigtigt at du er opmærksom på hvilke faciliteter der medfølger. Det kan f.eks. være børneunderholdning om dagen, børnevenlige pools, legeområde og meget andet. Familien kommer automatisk til at bruge en del tid på hotellet og derfor skal du være sikker på, at hotellet også kan opfylde de behov som du har til det.

All inclusive skal du vælge til børnefamilien

De fleste anbefaler at du vælger all inclusive uanset hvilken type ferie du er på. Det er meget nemmere og du har betalt det hele på forhånd. Du skal dermed ikke koncentrere dig om at skulle betale for drikkevarer i løbet af dagen eller sørge for, at der er noget som børnene kan spise.

Du kan drikke og spise lige hvad der passer dig hvis du vælger all inclusive. I længden kan det bedre svare sig og du har betalt det hele på forhånd, inden ferien begynder. Dette er med til at du nemmere kan slappe af, da børnene selv kan gå op til personalet på hotellet når de f.eks. vil have noget at drikke.

Find ud af hvad hele familien kan opleve

Det er en god ide at lave en del research arbejde hjemmefra, så du ved hvad en familieferie på Mallorca kan byde på. Det er langt nemmere at planlægge dagene hvis familien ved hvad der kan opleves. På denne måde kommer I heller ikke til at gå glip af noget, som I virkelig gerne ville have oplevet på ferien. Det er vigtigt både at finde noget store og små syntes er sjovt at opleve. Det er på denne måde at familien får fælles oplevelser, som der kan kigges tilbage på.

Ifølge undersøgelser vælger mange familier både at finde noget som primært er for voksne men også oplevelser som udelukkende er noget for børn. På denne måde bliver alle behov tilgodeset og alle vil nikke genkendende til, at de har oplevet noget fedt på ferien.

Oplevelser som familien ikke skal være foruden

På Mallorca kan du både opleve en masse kulturelt men også en masse underholdning. Noget af det som folk især gerne vil opleve på Mallorca er delfinsafari, Palma domkirke, Caves of Hams, Palma Aquarium, Es Trenc og meget mere. Der er så mange ting som er værd at opleve, men der er ofte ikke tid til det hele på en enkel ferie. Derfor er familien nødt til at vende tilbage, så nogle af de andre seværdigheder kan opleves.

Sørg for ikke at planlægge alt for meget

Der er stor forskel på hvad børn og voksne har behov for. Når man er på ferie som familie er det vigtigt at alles behov bliver imødekommet. Det betyder, at der også skal være plads og tid til afslapning således, at børnene kan lege og de voksne kan puste ud.

Derfor kan det være godt med flere dage ved poolen hvor der ikke er de helt store planer. Det vil sige, at man kan se dagene an og dermed mærke efter hvad man har lyst til. Alle mennesker har nogle gange brug for en off dag, hvor der ikke skal ske det helt store. Det er både gældende for at små og store.

Det er okay at dele sig op

Der kan være dage på en ferie hvor folk har brug for at dele sig op, fordi familien har behov for noget forskelligt. Det kan f.eks. være at de små ikke orker at skulle på tur, men at de større børn har brug for at komme ud og brænde krudt af.

På sådan en dag kan det være en god ide at dele sig op, så alle ender med at få en god dag og får deres behov stillet. Som forældre sker der ikke noget ved at man deler sig op og laver noget forskelligt. Det giver også noget kvalitetstid med børnene på en anden måde, da man har dem på ene hånd.

Snak om forventningerne til ferien hjemmefra

Det er en god ide at snakke hjemmefra om hvad forventningerne er til ferien. Hvis du og din partner først har drøftet at der godt kan komme dage hvor familien skal splittes op, så er det mere okay når man står i den situation. Hvis du generelt set har en forestilling om at familien skal være sammen hele tiden, så kan det gøre ondt hvis familien skal deles op en dag.

Derfor er det bedre at sænke forventningerne og dermed acceptere, at det er okay at tage dagene som de kommer. Hvis du som forældre virker afslappet og rolig, så vil det automatisk også smitte af på børnene.

Pak kufferten og glæd dig

Lige så snart du skal begynde at pakke kufferten, begynder sommerfuglene automatisk at komme. Selvom du har været på ferie før, er der altid noget at glæde sig til når det handler om at komme væk hjemmefra.

Find det du mangler på vandbane.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 25 produkter fra mere end 16 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 132 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-18 08:46:06.

25
Produkter
3
Brands
16
Forhandlere
132
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.