Udgivet i Familiesjov

Sommerferie med familien - 10 gode bud på gode børnevenlige charterdestinationer

Af Vandbane.dk

Sommerferie indeholder ofte en god rejse ud i verden med hele familien. Men hvor er de bedste steder at rejse hen med en børnefamilie? Det er ikke ligefrem alle destinationer der egner sig til børn. 

Her er nogle eksempler på byer og lande med gode muligheder for børnefamilier, så du ved at din rejse bliver et sted både for dig og dine børn. Der er selvfølgelig også altid nogle børnevenlige og fede steder at tage hen med sine børn, næsten uanset hvilket rejsemål man vælger. Men her er nogle af de steder hvor der helt sikkert er masser af børnevenlige områder og aktiviteter.

1. Stockholm

Slet ikke så langt fra hvor du allerede er, kan du finde et af de steder i Europa som er kåret som et af de bedste byer for børn. Her er der masser af smuk natur og parker som i kan opleve med børnene, samt forskellige attraktioner, og de fleste steder egnede til klapvogne.

Derudover er det en kort rejse at komme til Stockholm, så enten i bil eller med fly, så er det ikke så lang en tur for jer eller børnene, men I kommer stadig ud til et andet land og oplever noget helt nyt.

2. Østrig

En anden god feriedestination for familier med børn, er Østrig. Her er der også masser af natur, små hyggelige landsbyer ved bjergene, og store smukke skove. Der er selvfølgelig også attraktioner og forlystelser at prøve. Samtidig med det er der børnevenlige hoteller, og steder med børnevenlig mad og så videre.

3. Kreta

I Grækenland er der også rigtig mange familie-hoteller der passer til familier med både små og store børn. Her er der masser af børnevenlige muligheder, eller man kan finde en hotel-lejlighed, så man kan sørge for det meste selv. 

Her er der også masser af strande og klart vand at lege og bade i. Der er også vandland og masser af pools at besøge, men man skal ikke være bange for havet, da der er mange lave og børnevenlige strande.

4. Mallorca

Endnu et sted med gode strande der kan være lave og børnevenlige, er også i det kendte Mallorca i Spanien. Her er der også hyggelige byer, restauranter og forskellige muligheder for at gå tur med barnevogn. 

5. Gran Canaria

I Spaniens Gran Canaria finder I også et trygt og godt sted til familier med børn. Der kan i finde masser af de dagligvarer i kender derhjemme fra grundet den store turisme, så der er masser af mad som børnene kender, og børnevenlige restauranter. 

Med det er det også ofte barnevognsvenligt igennem byerne og på promenaden. I kan også finde gode strande som også er velegnede til børnefamilier. 

6. Paris

Det er en klassisk rejsedestination med masser af shopping, romantiske restauranter og cafeer. Der er selvfølgelig også en masse seværdigheder og steder at opleve, som selvfølgelig Eiffel tårnet og Notre Dame. 

Der er også flere parker fyldt med legepladser, som Jardin de Luxemborg. Og så er der selvfølgelig også Disneyland Paris, hvor er finder en kæmpe verden til børn i alle aldre, og jeres børn kan prøve vilde forlystelse og opleve de velkendte figurer fra de film de kender.

7. New York

Måske er det ikke lige New York du ser for dig først når du tænker på børnevenlige byer. Men denne storby har virkelig noget af det hele, og noget for alle. Der er masser af børnevenlige tilbud.

Der er for eksempel masser af legepladser og store parker som Central Park og Madison Square. Der er også op til flere zoologiske haver i New York, alle med kæmpe udvalg af dyr og en masse aktiviteter. 

Derudover er der de større oplevelser som Broadway, hvor der er store optrædener som Aladdin for eksempel, og en masse vilde museer med flotte udstillinger.

8.  Kroatien

I Kroatien er der mange strande som er sikre til selv de hel små børn, med lavt og klart vand. Der er også mange vandrestier, nogle hvor også børnene sagtens kan komme med ud og se naturen. Derudover er der også attraktioner som gamle bygninger og fæstninger og museer, som også børn vil finde interessante. 

9. Amsterdam

I Holland er der gode transportmuligheder med det offentlige, så du nemt kan komme rundt og se hele byen. Her er der liv i gaden, og smukke bygninger og marker med de kendte tulipaner. 

Der bydes også på markeder, store pladser, zoologiske haver og meget mere. Der er masser af plads og sjove oplevelser at vælge imellem for hele familien i Amsterdam.

10. København

Nogle gange behøver man ikke tage særlig langt væk for at komme på en god rejse, og man behøver ikke engang forlade gode gamle Danmark. Meget af det vi går og leder efter i en god rejse, eller i en familievenlig by, er også lige her i Danmark.

Der er masser af børnevenlige restauranter med mad som børnene kender og man ved de kan lide. Så er der mange historiske flotte bygninger og museer som man kan opleve, som på glyptoteket, der byder på masser af forskellige udstillinger.

Der er også rig mulighed for shopping i gågaden, hvor der er fyldt med forskellige butikker, med tøj, camping grej, legetøj og meget mere. 

Så kan man selvfølgelig heller ikke gemme Tivoli. Her kan man altid opleve noget mere, og der er noget for alle. Det er lige meget om man er elsker de vilde udfordringer og ikke kan sidde stille eller hvis man synes at de store forlystelser er lige vilde nok. Der er nemlig noget for alle.

Du kan spille arkadespil, se sjov ud i de skøre spejle, tag på restaurant, høre musik og så meget mere. Her er der virkelig noget for alle, og oplevelser nok for dage. 

Når det også er inde for landets grænser, så skal der ikke bruges lige så meget energi på transportturen derhen og hjem. Det er ofte den der er hårdest for børnene. Her er hjemmet dejligt tæt på.

Find det du mangler på vandbane.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 34 produkter fra mere end 17 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 150 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-13 09:04:31.

34
Produkter
4
Brands
17
Forhandlere
150
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.