Find Vandbane blandt 26+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående vandbaner er senest opdateret i dag (14/07 - 2024) kl. 09:04

Du er landet på Vandbane.dk, det helt rigtige sted at finde vandbaner. Vi har udvalgt 26 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det vandbane tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 26 forskellige vandbaner fra 3 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Aquaplay Vandbane - Containerhavn - 1532

Aquaplay Vandbane - Containerhavn - 1532

269,95 kr.

249,95 kr.

Billede af Gurli Gris Vandbane Inkl. Figurer - Waterplay

Gurli Gris Vandbane Inkl. Figurer - Waterplay

379,95 kr.

Billede af Vandbane - Amphiesæt

Vandbane - Amphiesæt

419 kr.

209,50 kr.

Billede af Aquaplay Vandbane - Polar - 1522

Aquaplay Vandbane - Polar - 1522

399,95 kr.

349,95 kr.

Billede af Tætningslister til Aquaplay vandbaner

Tætningslister til Aquaplay vandbaner

25 kr.

12,50 kr.

Billede af Vandbane som Piratskib

Vandbane som Piratskib

1095 kr.

863 kr.

Billede af Aquaplay vandbane - Supersæt

Aquaplay vandbane - Supersæt

499 kr.

349,95 kr.

Billede af Aquaplay vandbane - Gigasæt

Aquaplay vandbane - Gigasæt

1499 kr.

1.349 kr.

Billede af Ocean Track Vandbane - Badelegetøj - Legekammeraten.dk

Ocean Track Vandbane - Badelegetøj - Legekammeraten.dk

399,95 kr.

299 kr.

Billede af Aquaplay - Connectors Med Forsejlingsstrips - 2 Stk

Aquaplay - Connectors Med Forsejlingsstrips - 2 Stk

19,95 kr.

Billede af AquaPlay vandbane Adventure Land

Billede af Aquaplay vandbane - Mega sluse

Aquaplay vandbane - Mega sluse

529,95 kr.

Billede af Aquaplay Vandbane - Startset Med Vandmølle - 1501

Aquaplay Vandbane - Startset Med Vandmølle - 1501

289,95 kr.

Billede af Aquaplay 1516 - LockBox

Aquaplay 1516 - LockBox

278 kr.

Billede af Aquaplay vandbane - Amphieverden

Aquaplay vandbane - Amphieverden

549 kr.

Billede af Tiger Tribe Vandbane Til Badet

Billede af Aquaplay Mega bro

Aquaplay Mega bro

385 kr.

Billede af Pool oppustelig 772 liter

Billede af Aquaplay vandbane - Mermaid

Aquaplay vandbane - Mermaid

399,95 kr.

Du kigger lige nu på 26 vandbaner fra 3 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Gurli Gris Little Tikes Tiger Tribe

5 grunde til at en vandbane bliver sommerens bedste køb

Er jeres udlandsrejse til sommer også aflyst? Det er den i hvert for mange. Det sidste år har været fyldt med isolation, usikkerhed i forhold til rejser og mange timer hjemme på sin egen grund. Det ser heldigvis lysere ud nu, end det gjorde sidste sommer men alligevel er der rigtig mange danskere der i år skal holde deres sommerferie hjemme.

Når man nu skal holde sin sommerferie derhjemme, så er det vigtigt at den ikke bliver kedelig for børnene, for så er der ikke meget ferie over det til mor og far. Derfor bør i investere i noget have legetøj der virkelig fanger børnene og hvad er bedre til det end en vandbane?

En vandbane giver ro til forældrene  

Næsten alle børn hvis ikke alle børn elsker at lege med vand. Både leg med vandpistoler, swimmingpools og ja faktisk bare det at hælde vand fra den ene spand til en anden spand kan optage mange børn. Men både leg med vandpistoler og swimmingpools vil ofte kræve en forældres opmærksomhed.

I sin sommerferie kan det simpelthen være så dejligt, at give børnene noget legetøj som de kan bruge ude i haven imens mor og far slapper af og nyder solen.

Hvad er mere genialt til det end en vandbane? Med en vandbane i haven vil jeres barn eller børn kunne få timer til at gå med dejlig leg, som I som forældre ikke behøver at være en del af. Men bare vent, vandbaner er så sjove at i nok ikke helt vil kunne holde jer væk alligevel.

En vandbane er sjov for børn i mange aldre

En vandbane duer til børn i mange aldre. Det gælder både din lille tumling som vil synes at det er enormt sjovt at se bådende i vandbanen sejle rundt. Din lille tumling vil også nemt kunne pjaske i vandet og lege med vandet uden at du skal være over dit barn hele tiden. Vandbanen er nemlig hverken dyb eller til at sidde i.

Så du kan med ro i maven ligge dig ved siden af og sole dig imens din tumling leger med vandbanen. Også store børnehavebørn vil synes at det er enormt morsomt at lege med en vandbane. De vil kunne sejle om kap med deres skibe og få mange timer til at gå på denne måde.

Vandbaner passer til både små haver og store haver

Der er selvfølgelig tænkt over tingene og du kan derfor få vandbaner der både passer til den helt lille rækkehushave og vandbaner der passer til en kæmpe stor villahave. Det kommer blot an på hvilken vandbane du vælger.

Så selvom du ikke føler at din have i rækkehuset er så stor, så er der altså stadigvæk rig mulighed for at dit barn kan få mange timers sjov og underholdning med en vandbane.

Hvis du bor i en villa med en stor grund til, så kan du naturligvis købe en kæmpe stor vandbane som bestemt heller ikke vil skuffe børn og barnlige sjæle. Der vil også her være masser af timers god leg og underholdning. Så selvom ferien til udlandet er aflyst så kan i stadigvæk få masser af sjov med vand i Danmark.

Der er masser af ekstra tilbehør til vandbanerne

Selvom du måske har flere børn og du kun vil have en vandbane, så kan dine børn stadigvæk sagtens lege sammen om den ene vandbane. Der findes nemlig masser af ekstra tilbehør til vandbanen og dine børn kan derfor have alle de både som du har lyst til at købe til dem.

Du kan derfor sagtens nøjes med en vandbane selvom du har flere børn. Dine børn vil sagtens kunne lege sammen ved vandbanen og så blot styre hver deres båd.

Du kan holde verdens bedste børnesommerfest

Har dine børn fødselsdag i løbet af sommeren? Så vil denne sommer ligesom sidste sommer kunne risikere at skulle holdes udendørs. Men med en vandbane er det intet problem. Faktisk vil alle ungerne højest sandsynligt helst være udendørs og nyde det dejlige vejr, hvis du stiller en vandbane til rådighed for dem.

Du kan derfor holde verdens bedste børnesommerfest eller børnefødselsdag med en vandbane i haven. Tilføj blot et par ekstra både og der vil være timevis af leg for både dine egne børn og alle gæsterne. Det kan være at festen bliver så sjov, at dine børn vil holde fødselsdag eller fest sådan hvert år fra nu af.

Skal du handle vandbanen i butik eller på nettet? Her får du Tre af de bedste grunde til at købe den online

Der bliver bestilt vandbaner online fra hundredevis af forskellige mennesker hver dag - og derfor har vi lavet vandbane.dk til at hjælpe med købene. Man behøver knap nogle argumenter for at købe online - men alligevel har vi samlet 3 af de bedste.

Når du handler er det uden stress og jag

Hvis du er som folk er flest vil du sikkert gerne have fred og ro når du kiggger efter din nye vandbaner. Det kan der være flere grunde til. Måske synes du bare det er irriterende at blive skubbet til.

At folk larmer. Eller måske vil du gerne have et par minutter til at koncentrere dig om dit køb, uden at irriterende sælgere prøver at prække dig deres dyreste produkt på. Vælger du at købe online kan du handle i ro.

Når du har tid kan du handle din vandbane på internettet

Med nethandel er der ikke længere noget der hedder åbningstider. Og det betyder at du kan købe din vandbane lige præcis når du har tid.

Måske arbejder du mens de fysiske butikker har åbent og har altid haft svært ved at nå forbi butikken inden den lukker? Med nethandel er det ikke et problem, du bestiller bare når du kommer hjem og butikken er lukket.

Eller du har natarbejde og sover hele dagen? Heller intet problem - der er også åbent om natten.

På internettet er der ikke nogen kø

Hvis du har gået i almindelige butikker har du helt sikkert prøvet at ende bagerst i en kø der strækker sig gennem halvdelen af butikken. Med en kasseekspedient der tager sig rigtig god tid, og da også lige skal hyggesnakke med hver enkelt kunde.

Og alle kunderne foran dig er på den helt store indkøbstur, og du skal egentlig bare have en lille ting.

Det er forfærdeligt. Sådan er det heldigvis ikke på nettet - her er ekspedienten hurtig som et lyn og der er ingen kø når du skal købe din vandbane.

Støtter

Vandbane.dk er drevet med support fra følgende sponsorer.

D

Danmarks største side for tyngdedyner til børn - Kugledyne.dk

Find det du mangler på vandbane.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 34 produkter fra mere end 17 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 150 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-13 09:04:31.

34
Produkter
4
Brands
17
Forhandlere
150
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.